Trabzon Sevdalıları Kimsesizlerin Kimi Oldular

0
1040
blank

blank20 Ekim Cumartesi günü Trabzon Sevdalısı gençler yine bir sosyal sorumluluk projesinde birleştiler. Öncülüğünü TDF Gençlik Kollarının yaptığı başta Marmara Uni TS olmak üzere  RahaTSuz Tayfa ve pek çok Trabzon ve Trabzonspor hayranının maddi manevi destek verdiği projede çocuk esirgeme kurumundaki kardeşlerini mutlu edebilmek için ellerinden gelen ne varsa yaptılar. Bahçelievler  Kadir Has AVM önünde buluşan Trabzon ve Trabzonspor sevdalıları günlerini Bahçelievler Şeyh Zayed çocuk yuvasındaki çocuklara atadılar. Kurumdan alınan çocuklar öncelikle Kadir Has AVM önünde kemençe ve horonla karşılandılar. Çocukları bekleyen sıradaki süpriz belkide daha önce hiçbirinin görme imkanı olmadığı 3 boyutlu çizgi sinemaydı. 3 boyutlu gözlüklerle çizgi film seyretmenin çocukların yüzünde bıraktığı şaşkınlık ve mutluluk görülmeye değerdi.  Heyecanlı ve şaşkınlıkla dolu saatlerin ardından sıra çocuklarımızla kaynaşmaya, dertleşmeye vede acıkan karınlarını doyurmaya gelmişti. Verilen siparişleri beklerken Trabzon sevdalısı yürekler bir bir tüm çocukları sahiplenmeye, onların abisi, ablası, amcası, teyzesi olmaya başladılar. Çocuklarla sohbet edip neşeli hoş dakikalar geçirdiler. Trabzon’un, Trabzonlunun olmazsa olmazlarından; çocukları kemençeden, horondan mahrum bırakmak olmazdı, derken eller kenetlendi küçük büyük herkes horon halkasında buluştu. Sanmayın eğlenen sadece çocuklardı, çocukların gülüşünde, tebessümünde, en ufak bir mimiğinde kendi çocukluklarından bir parça bulan Trabzon sevdalıları en az çocuklar kadar mutluydular. Öyle ki belkide çocuklara farkettirmeden  gözlerinden usulca bir kaç damla bile akıttılar. Belki sevinçten, belkide hüzünden , nedeni her ne olursa olsun bence yaptıkları güzelliklerin yansımasından olsa gerek o bir kaç damla gizli saklı gözyaşının düşüşü. Söylenen şarkılar oynanan oyunlar zamanı öyle bir alıp götürüyordu ki kimse bunun farkında bile olmadı. Yemeklerin yendiği, oyunların oynandığı anda bir başka yerde  de  Trabzon sevdalısı gençler başka bir hummalı çalışma içindeydi. Yaklaşan Bayramda kurumdaki kardeşlerimizin de giyeceği bayramlıklar olmalıydı, hayırsever Trabzonluların maddi desteğiyle öyle de oldu, kardeşlerimiz bayrama yeni elbiseleriyle girmenin mutluluğunu yaşadılar. Trabzon sevdalıları son olarak ta yaklaşan kış ayında kardeşlerimiz üşümesin diye  hem de Trabzonsporumuza katkıda bulunmak için TS CLUP’ tan  eldiven-kaşkol-bere alarak bu güzel kardeşlerimize verilmek üzere aldıkları herşeyi kurum yetkililerine teslim ettiler. Öylesine güzel bir gün, öylesine dolu dolu bir gün geçirdiler ki bu günden akılda kalan en güzel sözlerden birisi bir kardeşimizin ” artık bende Trabzonluyum ” demesi olmuştu. Bu güzel güne, bu güzel projeye maddi manevi destek veren TDF Gençlik Kolları – Marmara Uni TS – RahaTSuz Tayfa – Yayla Burger King – LCWaikiki ve de  diğer Trabzonlu  hayırseverler hepsi ayrı ayrı teşekkürü hak etmişlerdir.

blank

blankGünün sonunda Esirgeme Kurumu yetkilileri yapılan maddi manevi desteklerden dolayı Trabzonlu hayırseverlere duydukları minnettarlığı dile getirdiler.  TDF Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz AYAZ gerçekten çok güzel ve anlamlı bir proje içinde bulunduklarını yapılan işin ne kadar değerli olduğunun farkında olduklarını ve bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini dile getirdi ve Tüm Trabzonlu Hayırseverlere yaptıkları maddi manevi destekten dolayı sonsuz teşekkürlerini iletti. TDF Gençlik Kolları olarak Trabzonlu olmanın gerekliliklerini sonuna kadar yerine getireceklerini dile getiren Başkan AYAZ tüm Trabzonlu gençleri bu güzel oluşum içinde olmaya davet etti.

blank

blank

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.